Liten börs, stl 16 x 13 cm. Samtliga har lite olika patchwork i denimtryck samt olika färg. Se alternativ under produkten. Finns gul växtfärgad, svart, grå, mörkblå, jeansblå. Flertalet patchmönstrade.

OBS NÄR BESTÄLLER GÅR DET ATT HA ÖNSKEMÅL OM FÄRG (LJUSARE/MÖRKARE DENIM EX). SKRIV I FRITEXTFÄLLT VID NÄR DU BESTÄLLER ONLINE.

  ”Detta plagg är tillverkat av second hand-material i Stockholm. Allt material i plagget är tvättat och i vår carelabel får du tips om tvätt och hur du kan ta hand om ditt plagg för att ge det så långt liv som möjligt.”

Majoriteten plagg är skapade i unisex stil och onesize storlekar med undantag för vissa plagg vilket då också presenteras.

 

OM Remake

”Remake är Stockholms Stadsmissions mode- och designmärke. Remakes produkter tillverkas i Stockholm av second hand-material med målet att nå ökad kvalitet och livslängd på plaggen som är unika, unisex och med en design som utmanar storleksnormen. Med varje kollektion vill Remake aktualisera frågor kring vad som är hållbart mode- varje kollektion har en story.

 

Remake drivs som ett socialt företag av Stockholms Stadsmission där människor får möjlighet att närma sig arbetslivet genom arbetsträning i produktion och butik. Remake anordnar även workshops och föreläsningar om hållbart mode och socialt entreprenörskap.”

 

Länk hemsidan: https://www.stadsmissionen.se/vad-vi-gor/remake-hallbart-mode-och-design

 

Länk Föreläsningar: https://www.stadsmissionen.se/vad-vi-gor/remake-hallbart-mode-och-design/forelasningar-om-hallbart-mode-och-remake

 


Storlek
Storlek XS,S,M,L,XL

Börs liten, REMAKE, olika alternativ


Tillgängliga alternativVi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Här kan du läsa mer om vårt användande av cookies och vår integritetspolicy.