Om VARIÉ

Att få till en moderiktig garderob med fin balans mellan nytt och återälskat måste få ta sin tid och vi tycker det vore roligt om just kläder från VARIÉ skulle få ta plats i din garderob. Tillsammans kan vi hjälpa planeten ett plagg i taget.

Hos oss hittar du kvalitetsplagg och tidlösa klassiker som vill byta ägare och få nytt liv. Kärleken till mode går som en röd tråd genom allt vi gör.


Linda Lövenlid är ekonomen från hotellbranschen som älskar service och bidra till en bra upplevelse. Startade 2012 Minimera.se (nu Varié) från vardagsrummet i Uppsala av nyfikenhet och inspiration från ett företag i USA.  Linda ville köpa mer second hand kläder till sina egna barn vilket resulterade i att hon köpte barnkläder från privatpersoner, fotade hemma och sålde sedan online, en affärsmodell som var helt ny i Sverige. 2015 packade hon och familjen väskorna och hamnade i Norrköping.

Ann-Sofie Bergort är ekonomen från modebranschen med rötter i nostalgin kring hantverk och mode, unikhet och innovation. En hungrig entreprenör som många år jobbat med att inspirera människor till att shoppa kläder enkelt, modernt och schysst för miljön. I januari 2016 träffades Linda och Ann-Sofie, en bra kombination av affärssinne, driv och modeintresse med erfarenheter som kunde utveckla VARIÉ.


VARIÉ erbjuder dig ett enkelt sätt att både sälja dina kläder till VARIÉ och köpa kläder att återälska via vår onlinebutik och fysiska butik.

För mer information om företaget kontakta oss gärna på hej@varie.se


Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Här kan du läsa mer om vårt användande av cookies och vår integritetspolicy.